SETA > Etkinlikler |
Web Panel 75 Yılında NATO nun Vaşington Zirvesi Bağlam ve

Web Panel: 75. Yılında NATO’nun Vaşington Zirvesi | Bağlam ve Süreç

75. Yılında NATO’nun Vaşington Zirvesi | Bağlam ve Süreç

Tarih: 11 Temmuz 2024
Bitiş: 11 Temmuz 2024
Saat: 15:00 - 17:00
Adres:

Moderatör ve konuşmacılar:

Murat Aslan, Hasan Kalyoncu Üniversitesi
Helin Sarı Ertem, İstanbul Medeniyet Üniversitesi
Aylin Ünver Noi, Haliç Üniversitesi, SETA

Etkinlik saati: Ankara, Atina Helsinki, Kahire, Kudüs, Kyiv, Mogadişu, Moskova 15:00 | Tahran 17:30 | CET 14:00 | PT 05:00 | Berlin, Brüksel, Paris, Stockholm, Trablus 14:00 | Londra, Tunus 12:00 | Abu Dhabi, Bakü 16:00 | Kabil 14:30 | Taşkent 17:00 | Pekin 20:00 | Tokyo 21:00 | Washington: 08:00

Youtube, Facebook, X (Twitter), Instagram platformlarında ve internet sitemizde online izleyebileceğiniz panelimize siz değerli katılımcılarımız davetlisiniz.

İlgili Yazılar
Podcast 2023'te Türkiye
Podcast
Podcast: 2023'te Türkiye

Aralık 2023

Web Panel 21 Yılında AK Parti
Etkinlikler
Web Panel: 21. Yılında AK Parti

Ağustos 2022