Küresel Finans Krizi’nin etkilerinin yaşandığı bir ortamda ortaya çıkan Bitcoin ve daha sonra sayıları binleri bulan kripto para birimleri son dönemde oldukça popüler hale geldi. Dünya genelinde Bitcoin’i işlem ve yatırım aracı olarak kullanan bir kitle ortaya çıktı. Aşırı değişken fiyatı, piyasanın henüz yeterince derinleşmemesi ve spekülasyona açık olmasının yanı sıra yasadışı işlemlerde kullanılması yönüyle bu kripto para birimleri bazı ülkeler tarafından sınırlandırılmakta ve hatta yasaklamaya varan adımlar atılmaktadır.
Bu panelimizde Bitcoin özelinde kripto paraların ortaya çıkış süreci, blockchain teknolojisi ve getirdiği dönüşüm ile kripto paraları alternatif bir para birimi, finansal varlık ya da emtia şeklinde kabul eden yaklaşımlar ve de ülkelerin bunlara yönelik politikaları ele alınacaktır. SETA’nın düzenleyeceği panel kapsamında Bitcoin özelinde kripto paralar, blockchain teknolojisi ve son gelişmelerin ele alınacağı panel 10 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’de SETA İstanbul’da gerçekleştirilecektir.
Etkinliğimize teşriflerinizi bekleriz. https://www.youtube.com/watch?v=YZFshvYpf8s.
- 07
Ekim 2026
17:00Çevrim içiKonuşmacılar: Mustafa Caner, Hasan İlkbahar, Serhan Afacan

- 06
Ekim 2026
20:00Çevrim içiKonuşmacılar: Muhammed Onur Çöpoğlu, Sezen Kaya Sönmez

- 15
Eylül 2026
20:00Çevrim içiKonuşmacılar: Rıdvan Elmas, Alaattin Pusmaz, Mazhar Bal

- 13
Temmuz 2026
11:00SETA AnkaraKonuşmacılar: Nebi Miş, Cevdet Yılmaz, Atilla Yayla, Hamit Emrah Beriş, Mehmet Alagöz, Mert H. Akgün, Fadime Özkan, Meryem İlayda Atlas, Yusuf Alpaydın, Mahmut Hakkı Akın





