Web Panel: Türkiye’nin Muharip Uçak İhtiyacı


  • Tarih : 10/02/2024
  • Saat : 20:00 : 21:00
  • Bitiş  : 10/02/2024
  • Adres :

  • Moderatör : Sibel Düz, SETA
  • Konuşmacılar : 

    Murat Aslan, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, SETA

    Hasan Yükselen, Fusion4Strategy

    Anıl Şahin, SavunmaSanayiST

 

🕙 Etkinlik saati: Ankara & Mogadişu & Moskova 20:00 | CET 18:00 | PT: 09:00 | Kudüs & Atina & Helsinki & Kahire & Kyiv & Trablus: 19:00 | Berlin & Brüksel & Paris & Stockholm & Tunus: 18:00 | Londra: 17:00 | Abu Dhabi & Bakü: 21:00 | Kabil: 21:30 | Taşkent: 22:00 | Pekin: 01:00 | Tokyo: 02:00 | Washington 12:00