Continue reading Web Panel: Filistin-İsrail Barışı ve Türkiye’nin Garantörlük Teklifi

"> Continue reading Web Panel: Filistin-İsrail Barışı ve Türkiye’nin Garantörlük Teklifi

" /> Web Panel: Filistin-İsrail Barışı ve Türkiye’nin Garantörlük Teklifi –  | SETA

Web Panel: Filistin-İsrail Barışı ve Türkiye’nin Garantörlük Teklifi


  • Tarih : 03/11/2023
  • Saat : 15:00 : 17:00
  • Bitiş  : 03/11/2023
  • Adres :

  • Moderatör : Muhittin Ataman, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, SETA
  • Konuşmacılar : 

    Yücel Acer, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, SETA

    Cavid Abdullahzade, Ankara Üniversitesi

    Selver B. Şahin, Bilkent Üniversitesi

Etkinlik saati: Ankara & Mogadişu & Moskova & Helsinki & Atina & Kyiv & Kahire 15:00 | CET 14:00 | PT: 05:00 | Trablus & Stockholm & Paris & Berlin & Brüksel 14:00 | Tunus & Londra 13:00 | Bakü & Abu Dhabi 16:00 | Kabil: 16:30 | Taşkent: 17:00 | Washington 08:00