Web Panel: Almanya Gündemi | Almanya’da Hükümet Krizi


  • Tarih : 30/11/2023
  • Saat : 16:00 : 18:00
  • Bitiş  : 30/11/2023
  • Adres :

  • Moderatör :  

    M. Erkut Ayvaz, SETA Berlin Araştırma Direktörü
  • Konuşmacılar : 

    Cüneyt Karadağ, Anadolu Ajansı Almanya Temsilcisi

    Zafer Meşe, SETA Berlin Koordinatörü

 

Etkinlik saati: Ankara & Mogadişu & Moskova 16:00 | CET 14:00 | PT: 05:00 | Atina & Helsinki & Kahire & Kyiv & Trablus: 15:00 | Berlin & Brüksel & Paris & Stockholm & Tunus: 14:00 | Londra: 13:00 | Abu Dhabi & Bakü: 17:00 | Kabil: 17:30 | Taşkent: 18:00 | Pekin: 21:00 | Tokyo: 22:00 | Washington 08:00