Continue reading Web Panel: 1. Yıl Dönümünde Deprem Bölgesinde Toplumsal Refahın Yeniden Tesisi

"> Continue reading Web Panel: 1. Yıl Dönümünde Deprem Bölgesinde Toplumsal Refahın Yeniden Tesisi

" /> Web Panel: 1. Yıl Dönümünde Deprem Bölgesinde Toplumsal Refahın Yeniden Tesisi –  | SETA

Web Panel: 1. Yıl Dönümünde Deprem Bölgesinde Toplumsal Refahın Yeniden Tesisi


  • Tarih : 09/02/2024
  • Saat : 15:00 : 17:00
  • Bitiş  : 09/02/2024
  • Adres :

  • Moderatör : Osman Zeki Gökçe, İstanbul Medipol Üniversitesi, SETA
  • Konuşmacılar : 

    Enes Eminoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı

    Fatma Haral Efe, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü

    Abdurrahman Babacan, AK Parti Malatya Milletvekili

🕙 Etkinlik saati: Ankara & Mogadişu & Moskova 15:00 | CET 13:00 | PT: 04:00 | Kudüs & Atina & Helsinki & Kahire & Kyiv & Trablus: 14:00 | Berlin & Brüksel & Paris & Stockholm & Tunus: 13:00 | Londra: 12:00 | Abu Dhabi & Bakü: 16:00 | Kabil: 16:30 | Taşkent: 17:00 | Pekin: 20:00 | Tokyo: 21:00 | Washington 07:00