SETA TECHTALKS: Akıllı Otomasyon | Ulusların Rekabeti ve Türkiye


  • Tarih : 15/05/2024
  • Saat : 15:00 : 17:00
  • Bitiş  : 15/05/2024
  • Adres :

  • Moderatör : Gloria Shkurti Özdemir, SETA

    Erman Akıllı, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
  • Konuşmacılar : 

    Nurullah Gür, Marmara Üniversitesi

🕙 Etkinlik zamanı: Ankara & Kudüs & Atina & Mogadişu & Moskova & Bağdat & Helsinki & Kiev & Kahire 15:00 | CET 14:00 | PT: 05:00 | Berlin & Brüksel & Paris & Stockholm & Trablus: 14:00 | Tunus ve Londra 13:00 | Abu Dabi ve Bakü 16:00 | Kabil: 16:30 | Taşkent: 17:00 | Pekin: 20:00 | Tokyo: 21:00 | Washington 08:00