Continue reading Konferans: Türk Dış Politikasının Yüzyılı

"> Continue reading Konferans: Türk Dış Politikasının Yüzyılı

" /> Konferans: Türk Dış Politikasının Yüzyılı –  | SETA

Konferans: Türk Dış Politikasının Yüzyılı


  • Tarih : 26/04/2023
  • Saat : 11:00 : 16:30
  • Yer : SETA Ankara
  • Bitiş  : 26/04/2023
  • Adres :

  • Moderatör : 11.00 Açılış Konuşmaları:

    Prof. Dr. Burhanettin Duran, SETA Genel Koordinatörü

    Prof. Dr. İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü

    Moderatörler:

    İlk Oturum: Muhittin Ataman

    İkinci Oturum: Murat Aslan

    Kapanış Oturumu: Murat Yeşiltaş

     
  • Konuşmacılar : 

    İlk Oturum:

    Akif Kireççi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi

    Nurşin Ateşoğlu Güney, Nişantaşı Üniversitesi

    Kemal İnat, Sakarya Üniversitesi

    Sertaç Hami Başeren, Ufuk Üniversitesi

    İkinci Oturum:

    Murat Yeşiltaş, SETA, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi

    Yücel Acer, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

    Talha Köse, İbn-i Haldun Üniversitesi, SETA

    Taşansu Türker, Ankara Üniversitesi

    Kapanış Oturumu Ana Konuşmacı:

    Burak Akçapar, Büyükelçi, Dışişleri Bakan Yardımcısı

Etkinlik saati: Ankara & Mogadişu & Moskova & Helsinki & Atina & Kyiv 11:00 | CET 10:00 | PT: 01:00 |  Kahire & Trablus & Stockholm & Paris & Berlin & Brüksel 10:00 |  Tunus & Londra 09:00 | Abu Dhabi & Bakü 12:00 | Kabul: 12:30 | Taşkent: 13:00 | Washington 04:00


 

 

 

Program Akışı

11.00 Açılış Konuşmaları:

Prof. Dr. Burhanettin Duran, SETA Genel Koordinatörü

Prof. Dr. İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü


 

11.45-13.00 Birinci Panel:

1923’ten 2023’e Türk Dış Politikasının Yüzyılı

 

Moderatör: Muhittin Ataman

Konuşmacılar:

Akif Kireççi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi

Nurşin Ateşoğlu Güney, Nişantaşı Üniversitesi

Kemal İnat, Sakarya Üniversitesi

Sertaç Hami Başeren, Ufuk Üniversitesi


 

13.15-14.30 İkinci Panel:

Türk Dış Politikasının Güncel Meseleleri

 

Moderatör: Murat Aslan, Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Konuşmacılar:

Murat Yeşiltaş, SETA, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi

Yücel Acer, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

Talha Köse, İbn-i Haldun Üniversitesi, SETA

Taşansu Türker, Ankara Üniversitesi


 

14.45-16.30 Kapanış Panel:

Türk Dış Politikasının Gelecek Yüzyılı

 

Moderatör: Murat Yeşiltaş, SETA, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi

Ana Konuşmacı:

Burak Akçapar, Büyükelçi, Dışişleri Bakan Yardımcısı